Online Reserveren
Check Loyalty card

Weekend Rotterdam

Verblijft u een weekend in Rotterdam, kom dan overnachten in Hotel Pincoffs. Ons boutique hotel blinkt uit in service, duurzaamheid, comfort en sfeer. Hotel Pincoffs is gevestigd in een rijksmonument op de trendy Kop van Zuid. Vanuit onze kamers en suites heeft u een adembenemend uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam.

Boek uw kamer of suite
Als u een weekend in Rotterdam verblijft, kiest u natuurlijk een centraal gelegen sfeerhotel hotel dat helemaal naar uw smaak is. Hotel Pincoffs ligt dichtbij bekende attracties als Luxor, Ahoy, LantarenVenster, het Nederlands Fotomuseum, de winkels, het Wereldmuseum, ss Rotterdam en de fraaie Entrepothaven. Ons hotel is bovendien uitstekend bereikbaar. Komt u bij ons overnachten, dan heten we u graag van harte welkom in één van onze kamers en suites:
-          Een standaard kamer
-          Een luxe kamer
-          Een vide kamer
-          Een junior suite
-          Een suite XL
-          Een suite XXL
In alle kamers en suites slaapt u in luxe Auping-boxspringbedden en straalt de luxe inrichting en het prachtige decoratie u tegemoet. Ons ervaren personeel zet graag een stapje extra om u een onvergetelijk weekend in Rotterdam te laten beleven: alleen met de beste service zijn wij tevreden. Wilt u Rotterdam eens op een geheel andere manier ervaren? Boek dan één van onze arrangementen:
-          Culinaire arrangementen
-          Culturele arrangementen
-          Ontspanningsarrangementen
Kijk vandaag nog op deze website welke kamers en suites beschikbaar zijn tijdens uw weekend in Rotterdam. U kunt uw overnachting direct boeken.

Hebt u vragen?
Mocht u vragen hebben over uw verblijf in Hotel Pincoffs tijdens uw weekend in Rotterdam? Dan helpen we u natuurlijk graag verder met meer informatie:
-          Bekijk online onze brochure;
-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl;
-          Bel Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam hotelsLunchen RotterdamHotels aan het waterHotel RotterdamHotel boeken RotterdamGreen keyDesignhotel RotterdamBoetiekhotel.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer