Online Reserveren
Check Loyalty card

Vrijdagmiddagborrel Rotterdam

Bij Suitehotel Pincoffs kunt u op een stijlvolle manier met uw bedrijf uw vrijdagmiddagborrel in Rotterdam organiseren. Pincoffs bevindt zich op de trendy Kop van Zuid nabij de Entrepothaven en is de ideale locatie voor een gezellige vrijdagmiddagborrel in Rotterdam.

Hotelbar Lodewijk
Onze hotelbar, vernoemd naar de kleurrijke havenbaron Lodewijk Pincoffs, is gevestigd in het oude klerkenlokaal van het Douanegebouw uit 1879. Met antieke kasten, gietijzeren zuilen, houthaard en mooi stucwerk is dit een unieke locatie voor een kleinschalige vrijdagmiddagborrel in Rotterdam. De producten die wij aanbieden in onze bar zijn veelal biologisch of fair trade. Vanaf vier uur ’s middags serveren wij barproeverijen.
Wij kunnen groepen aan tot circa 50 personen. Voor groepen groter dan 20 is reserveren verplicht.

Meer informatie
Kijkt u op onze website voor meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een vrijdagmiddagborrel in ons monumentale hotel in Rotterdam. Wij zijn gemakkelijk te bereiken vanaf het centrum. U kunt ons bereiken op: info@hotelpincoffs.nl of op +31 (0) 10 29 74 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
VIP hotelVergaderen RotterdamRomantisch hotel RotterdamLunchen in RotterdamHotelkamer met whirlpoolHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugDuurzame hotelsBruidssuite RotterdamBijzondere overnachting.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer