Online Reserveren
Check Loyalty card

VIP hotel

VIP hotel Pincoffs is een kleinschalig boutiquehotel op de Kop van Zuid in Rotterdam. Het VIP hotel wordt geroemd om zijn geborgenheid, gastvrijheid, privacy en originaliteit. Het hotel is in zijn geheel af te huren. Het grootste verschil tussen een boutiquehotel en een hotel aangesloten bij een grote keten zit in de eigenheid, de kleinschaligheid en de persoonlijke aandacht voor de gasten. Hotel Pincoffs ligt op loopafstand van het winkelhart van de stad. Ook Ahoy, het nieuwe Luxor Theater, Lantaren Venster of het Wereldmuseum zijn gemakkelijk bereikbaar. U kunt heel gemakkelijk gebruik maken van de watertaxi, want deze heeft een halte bij Pincoffs voor de deur.

Exclusiviteit
In VIP hotel Pincoffs is niets standaard. Alle kamers en suites zijn origineel en voorzien van een andere inrichting. De kamers variëren in grootte. U kunt bij VIP hotel Pincoffs een knusse, Comfort Room boeken, maar ook een Suite XL. De suites hebben een heerlijk Rotterdams uitzicht over de Nieuwe  Maas en de skyline. Bekijk meteen online de beschikbaarheid van de kamers en suites en boek direct. Wij beschikken ook over bijzondere en exclusieve arrangementen

Meer informatie
Bekijk ook filmpjes, prijzen en lees meer informatie over VIP hotel Pincoffs. Indien u nog vragen hebt, kunt u ons bereiken op telefoonnummer + 31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail: info@hotelpincoffs.nl .

 

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderruimte RotterdamSuite met jacuzziOntbijten RotterdamLast minute hotel in RotterdamHotelbarHotel met jacuzziHotel best dealDuurzaam vergaderenBoutiquehotelZakenontbijt Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer