Online Reserveren
Check Loyalty card

Vergaderlocaties Rotterdam

Hotel Pincoffs biedt de mooiste vergaderlocaties in Rotterdam voor kleine gezelschappen. Onze diverse ruimtes zijn inspirerend en sfeervol. Ervaar het comfort en de uitstekende service die wij u te bieden hebben. Hotel Pincoffs is een duurzaam en kleinschalig boutique hotel dat gevestigd is op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam.

Verschillende vergaderruimtes
Hotel Pincoffs biedt met haar onlangs gerestaureerde historische gebouw één van de meest charmante vergaderlocaties van Rotterdam en omstreken. Wat mag u verwachten van Hotel Pincoffs?
-          Onze vergaderruimtes ademen een inspirerende, luxe sfeer uit.
-          Voor kleine en grote zakelijke gezelschappen hebben we diverse vergaderruimtes: de Stijlkamer, de Studio en de Business-suite.
-          U ervaart onze hartelijke service tegen zeer concurrerende prijzen.
-          Hotel Pincoffs beschikt over parkeerruimte voor circa acht auto’s. De plaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.
-          Door te komen vergaderen in Hotel Pincoffs, raakt u niet alleen geïnspireerd maar draagt u ook bij aan duurzaamheid. Wij werken bijvoorbeeld alleen met biologische producten, maken gebruik van groene stroom en besteden aandacht aan creatieve duurzame vondsten. Ook bouwen wij ons eigen bos, waarin u een gratis boom mag plaatsen na uw vergadering.
-          Indien gewenst, kunt u ons hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap.
-          Hotel Pincoffs is tevens uitermate geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten.
Hebt u interesse in de vergaderlocaties van Hotel Pincoffs in Rotterdam? Vraag dan gerust naar de mogelijkheden.

Meer informatie
Het team van Hotel Pincoffs geeft u graag meer informatie over haar prachtige vergaderlocaties in Rotterdam. U kunt online onze brochure bekijken, maar we nodigen u tevens uit om contact met ons op te nemen indien u vragen hebt. Stuur dan een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of bel Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We staan klaar om u verder te helpen.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel RotterdamHotel boeken RotterdamGroen hotel RotterdamDesignhotel RotterdamBoutique hotelsVrijdagmiddagborrel Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer