Online Reserveren
Check Loyalty card

Vergaderlocatie hotel

Een stijlvolle vergaderlocatie vindt u bij Hotel Pincoffs in Rotterdam. Onze diverse ruimtes zijn inspirerende, sfeervolle en duurzame ontmoetingsplekken. De verschillende vergaderkamers zijn gevestigd in ons kleinschalige hotel dat centraal gelegen is op de Kop van Zuid in Rotterdam. De historische omgeving is hartverwarmend en zal uw gezelschap zeker inspireren.

Verschillende ruimtes
Voor elk zakelijk gezelschap is er een passende vergaderlocatie in Hotel Pincoffs. Of u nu met een grote of kleine groep komt: bij ons ervaart u een heerlijke sfeer en de beste service. Onze prijzen zijn zeer concurrerend. Er zijn verschillende vergaderlocaties in ons hotel beschikbaar, namelijk:
-          De Studio
-          De Stijlkamer
-          De Business-suite
Hotel Pincoffs heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. We hebben bijvoorbeeld groene stroom en serveren biologische producten. Wij onderstrepen ons duurzame beleid met ons Pincoffs Bos. In Panama zullen wij samen met onze gasten in een paar jaar duizenden bomen planten. Elk gezelschap krijgt na afloop van de vergadering een gratis boom mee. Het type boom kan op onze website worden uitgezocht en daarna virtueel worden geplant in ons eigen bos. Zo maken we samen de wereld een stukje groener.
Naast onze duurzaamheid staan het comfort voor onze gasten en de persoonlijke service bij ons centraal. Zo beschikken we over een eigen parking voor circa acht auto’s. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd. Tevens kunt u ons hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap en is Hotel Pincoffs zeer geschikt voor ontbijt- en netwerkbijeenkomsten. Vraag gerust wat er mogelijk is.

Meer weten?
Wilt u meer weten over een stijlvolle vergaderlocatie in Hotel Pincoffs in Rotterdam? Kijk dan eens naar onze online brochure of vraag naar de mogelijkheden: stuur uw e-mail naar info@hotelpincoffs.nl of neem telefonisch contact op met Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500. We helpen u graag verder.

Meer over Hotel Pincoffs:
Vergaderen RotterdamRotterdam hotelsLunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugGreen keyBruidssuite RotterdamBoetiekhotelVIP hotel.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer