Online Reserveren
Check Loyalty card

Stijlvol & duurzaam vergaderen

Onze vergaderkamers staan bekend als inspirerende en comfortabele ontmoetingsplaatsen. Ze zijn gevestigd op bijzondere plaatsen in ons hotel. De historische omgeving is hartverwarmend; het uitzicht vanuit de Stijlkamer verbluffend Rotterdams. Onze vriendelijke en persoonlijke service kent nauwelijks grenzen, maar de prijzen houden we scherp.
Al onze apparatuur is inclusief. Ook het internet bieden wij u gratis aan.
Pincoffs beschikt over een eigen parking voor circa 8 auto's. Deze parkeerplaatsen dienen vooraf te worden gereserveerd.

Overzicht van onze locaties

Duurzaam vergaderen
Bij Suite Hotel Pincoffs vergadert u duurzaam. Al onze stroom is groen, wij serveren biologische producten en wie er oog voor heeft, ziet ook onze creatieve duurzame vondsten. We zijn bekroond met de hoogste, gouden onderscheiding van het internationale ecolabel Green Key.

Pincoffs Panama Project
Wij bouwen sinds 2011 aan een eigen Pincoffs-bos in Panama. Met ons Pincoffs Panama Project willen we iets tastbaars doen voor een beter milieu. Gezelschappen die vergaderen in Pincoffs krijgen een boom cadeau in ons bos in de provincie Veraguas.

Urban-heisessies
Ons boutique hotel is een ideale locatie voor urban-heisessies. Ook helpen wij u kleine congressen of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren met een beperkt aantal deelnemers.
Wij doen u graag een complete aanbieding voor uw overnachting inclusief verzorgde vergaderingen. Pincoffs beschikt over 17 kamers.

Exclusief
Indien u dat wenst, kunt u het hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap. Al vele bedrijven gingen u voor. ,,Het voelt alsof je met zijn allen in een groot huis verblijft. De sfeer was informeel. We hebben efficient kunnen werken in een zeer aangename omgeving. En wat een vriendelijk personeel!', schreef een van onze gasten als dankwoord.

Suite Hotel Pincoffs is ook uitermate geschikt voor uw ontbijt- & netwerkbijeenkomsten.
Bij onze receptie kunt u informeren naar de mogelijkheden (ook voor kleine groepen).

Receptie Suite Hotel Pincoffs:
+31 10 29 74 500

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer