Online Reserveren
Check Loyalty card

Pincoffs Suite met whirlpool

Met jacuzzi en regendouche
Check

De Pincoffs Suite is een prachtige hoeksuite met een vijf meter hoog plafond. Door de rustige kleuren van de inrichting springt de grote klassieke kast uit 1870 er direct uit.

Historisch verhaal
Dit opvallende Rotterdamse meubel behoorde vroeger tot Lodewijk Pincoffs die hem vermoedelijk in zijn werkkamer had staan. Hij is via de nazaten van een gekende Rotterdamse familie bij ons terecht gekomen. Wij zijn trots op het historische verhaal dat de kast vertelt.

Suite with a view
Deze suite is gemaakt om te genieten van het heerlijke, wijdse Rotterdamse uitzicht. Vanuit twee comfortabele armstoelen kunt u eindeloos genieten van wat er op het water van de oude havens en de Nieuwe Maas gebeurt. U kijkt uit op de Erasmusbrug en de Euromast, twee Rotterdamse iconen.

Jacuzzi
De kamer beschikt over een strakke, met melkglas afgeschermde badkamer met jacuzzi en regendouche. Ook vanuit uw vrijstaande designbad bad kunt u naar buitenkijken. 

Perfecte Auping boxspring bedden
Deze Suite XL van 51m2 is van alle luxe voorzien, waaronder de bekroonde king size Auping boxspring van 2.10 meter lengte, een iPod docking station en een espressomachine voor illy-koffie.

Onze service:
In uw kamer bieden wij u gratis WiFi (ook in de rest van het hotel), gratis espresso-koffie van illy, biologische thee van Mr. Jones en een fles tafelwater van het duurzame merk O.Original.

Wij beschikken over nog 3 andere Suites XL. U kunt bij de reservering uw voorkeur aangeven bij de opmerkingen. Wij zullen hier dan maximaal rekening mee houden.
Als u boekt zonder tussenkomst van ons reserveringsteam dan kunnen wij u een bepaald type niet altijd garanderen.

Type 1: Love Suite
Type 2: Romantic Suite
Type 4: Art Suite

Als u via deze veilige, officiële website boekt dan garanderen wij u de beste prijs.

Badkamer Pincoffs Suite
  • Vrijstaande whirlpool met massage jets
  • Verkwikkende regendouche
Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer