Online Reserveren
Check Loyalty card

Fotogeniek: Fotomuseum & Suite Hotel Pincoffs

ROTTERDAM IN THE PICTURE
Boek vanaf € 189,-
Check

NEDERLANDS FOTOMUSEUM & SUITE HOTEL PINCOFFS
TENTOONSTELLING:
ROTTERDAM IN THE PICTURE

Arrangement voor 2 personen, inclusief tickets, ontbijt, flesje wijn en nog veel meer... Vanaf 189 euro.

Foto Cas Oorthuys

OFFICIEEL ARRANGEMENT MET FOTOMUSEUM:
ROTTERDAM IN THE PICTURE
Bezoek het fantastische Nederlands Fotomuseum op loopafstand van Suite Hotel Pincoffs en geniet bij terugkomst van het fijne boutiquehotel Pincoffs, waar fotografie van de Rauwe Rotterdamse Romantiek een belangrijke rol speelt.
Alle kamers hebben schitterende beelden van topfotografen Cas Oorthuys, Aart Klein en Frits Rotgans uit het Nederlands Fotomuseum.  

Fotomuseum Arrangement inclusief:

 • 2 ontbijtjes in onze Living
 • 2 kaartjes voor het Nederlands Fotomuseum op loopafstand van het hotel
 • 1 x cadeautje uit winkel Nederlands Fotomuseum
 • 1 fles luxe huiswijn naar keuze
 • Gratis espresso-koffie van illy en biologische thee van Mr. Jones in de kamer
 • Gratis fles O-Original tafelwater in de kamer
 • Sensationeel geurende badkamerproducten van het Italiaanse topmerk Bvlgari
 • Gratis info-pakket over Rotterdam
 • Gratis gids What Women Want (winter-editie)
 • Gratis gebruik van onze DVD-collectie
 • Gratis gebruik van onze iPods en iPad
 • Gratis Wifi in het gehele hotel
 • Een upgrade naar een Suite XL met whirlpool of stoomcabine (voor 2 personen) kost slechts 50 euro extra per nacht!

 
Het Nederlands Fotomuseum schrijf over de tentoonstelling op haar site

Stoer, brutaal, dynamisch, modern: Rotterdam is niet bang! Al 175 jaar wordt in beeld gebracht hoe de stad steeds opnieuw op de schop gaat, in een aanhoudend proces van opbouw, sloop, wederopbouw en uitbreiding.
Hoogbouw, ruimte, water en wind bepalen de sfeer in deze multiculturele, internationale stad die ernaar verlangt metropool te zijn. Het proces van verandering heeft in de afgelopen 175 jaar tot veel bijzondere foto opdrachten, foto´s en fotoseries geleid.Tentoonstelling Rotterdam in the Picture | 175 jaar fotografie in Rotterdam
Niet eerder is er over Rotterdam een tentoonstelling gemaakt die zo'n breed beeld geeft van zowel de stad als de fotografie die er is gemaakt sinds het medium bestaat. Rotterdam in the Picture laat een stoere stad zien, een multiculturele, een bouwende en dynamische stad; een stad die altijd in ontwikkeling is. De gebouwde omgeving komt aan bod, maar ook de haven, de aansprekende architectuur en de mensen die de stad maken tot wat hij is
Rotterdamse, Nederlandse en internationale fotografen hebben, al dan niet in opdracht, het beeld van de stad mede gevormd. De fotografen hebben een visie op de stad ontwikkeld en haar een gezicht gegeven. Dat is weer bepalend geweest voor hoe er van buiten naar de stad is gekeken, maar ook heeft dit invloed gehad op de manier waarop de Rotterdammers zelf naar hun stad hebben gekeken. Het beeld van de stad en de stad als beeld komen hier samen in befaamde fotografische hoogtepunten en onbekend materiaal.

Rotterdam in the Picture | 175 jaar fotografie in Rotterdam is gebaseerd op een onderzoek dat Joop de Jong in opdracht van het Nederlands Fotomuseum heeft gedaan. In deze tentoonstelling is een veelheid van foto's uit de eigen collectie te zien aangevuld met bruiklenen van onder andere het Stadsarchief Rotterdam, het Koninklijk Huis Archief, het Spoorwegmuseum, Maria Austria Instituut, Museum Rotterdam, bedrijfshistorisch archief Nationale-Nederlanden en Bijzondere Collecties van de Universiteit Leiden.


Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam.
De logiesbelasting bedraagt 4,5% over de kamerprijs.


Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer