Online Reserveren
Check Loyalty card

Rotterdam hotels

Komt u naar Rotterdam, stop dan met zoeken naar hotels. Hotel Pincoffs is een kleinschalig en sfeervol hotel dat u alle luxe en comfort biedt voor een scherpe prijs. Wij zijn gevestigd in een rijksmonument op de Kop van Zuid. Ons centraal gelegen hotel vormt zo de perfecte uitvalsbasis om Rotterdam te ontdekken. Al jaren krijgen wij van hotelgasten de hoogste reviewcijfers van alle hotels in de stad.

Mogelijkheden voor uw overnachting
Rotterdam heeft vele hotels, maar geen enkel hotel heeft u zoveel te bieden als het bijzondere boutique hotel Pincoffs. Ons hotel is ideaal voor een heerlijk weekendje weg: wij combineren luxe en comfort met een unieke sfeer en de beste service. Vanzelfsprekend mag u als gast gratis gebruikmaken van onze dvd-bibliotheek en onze rijk gevulde boekenkast. Bovendien zijn Luxor, Ahoy, LantarenVenster, het Nederlands Fotomuseum, de winkels, het Wereldmuseum, ss Rotterdam en de fraaie Entrepothaven vanuit ons hotel eenvoudig te bereiken. De watertaxi meert aan voor de deur aan. Komt u bij ons overnachten, dan hebt u de keuze uit verschillende kamers en suites:
-          Een Comfort kamer
-          Een DeLuxe kamer
-          Een Vide kamer
-          Een Junior Suite
-          Een Suite XL
U slaapt in comfortabele Auping boxspringbedden en geniet van de luxe inrichting en een topservice. Ons personeel zet graag een stapje extra, zodat wij ons in Rotterdam van andere hotels weten te onderscheiden. Wilt u eens iets anders, dan bieden we u tevens diverse bijzondere arrangementen.

We geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Op deze site kunt u in de kalender direct al zelf kijken welke kamers of suites beschikbaar zijn op de door u gewenste data.

Contactinformatie
Wilt u ontdekken hoe Hotel Pincoffs zich in Rotterdam van andere hotels weet te onderscheiden? Bekijk dan online onze brochure voor meer informatie of boek uw overnachting direct op deze website. Hebt u vragen, dan helpen we u vanzelfsprekend graag verder:
-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl;
-          Bel Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Romantisch hotel RotterdamLunchen in RotterdamHotelkamer met whirlpoolHotel met whirlpoolHotel best dealDuurzame hotelsBruidssuite RotterdamBijzondere overnachtingVIP hotelSuite met jacuzzi.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer