Online Reserveren
Check Loyalty card

Actuele Aanbiedingen Pincoffs

De allerscherpste prijs voor een prachtige Pincoffs-kamer inclusief ontbijt krijgt u alleen hier op de officiële site van Suite Hotel Pincoffs.
Kijk hieronder voor actuele Aanbiedingen of op ons Kameroverzicht als u een specifieke kamer wenst voor een bijzondere gelegenheid.
Onder het menu Arrangementen vindt u de leukste uitjes in Rotterdam. Enkele diner-arrangementen ontzorgen u volledig en staan garant voor een topweekeinde in Rotterdam. 

Onze prijzen zijn niet op alle dagen gelijk.
Check de prijs voor uw geplande datum hier en boek eenvoudig en veilig het hoogst gewaardeerde hotel van Rotterdam (zie Michelin Gids en Tripadvisor).

ALLEEN OP DEZE OFFICIËLE SITE TE BOEKEN
ONZE ACTUELE AANBIEDINGEN: 

Zalig Rotterdams Paas Arrangement
Een bijzondere Pincoffs kamer (Vide of DeLuxe) voor 2 nachten, inclusief Paas-ontbijtjes en een welkomstdrankje voor slechts 278 euro (totaalprijs voor 2 personen). Met een gratis Rotterdam Info Pakket. Vier de Paas-dagen eens lekker stads! Laat je in Rotterdam verwennen in Suite Hotel Pincoffs, het leukste boutique hotel van de stad & omgeving.
Boek deze Paas-aanbieding voor 20 & 21 april (2 nachten)   

Pincoffs Best Web Deal: 
Een bijzondere Pincoffs-kamer met vele extra's. 2 personen voor 1 nacht, inclusief 2 x het luxe ontbijt met live cooking: vanaf 159 euro.
Boek deze kamer

Pincoffs Hotel Experience:
Een originele suite met vele extra's voor 2 personen voor 1 nacht, inclusief 2 x het luxe ontbijt met live cooking: vanaf 199 euro. 
Boek deze Experience


Deze aanbiedingen zijn op basis van beschikbaarheid en gebaseerd op 2 personen per kamer. 
Alle aanbiedingen zijn rechtstreeks te boeken in onze veilige boekingsmodule.
Heeft u vragen? Ons receptie team kan u snel helpentreeks op deze website.
Als er via het internet geen beschikbaarheid meer is, belt u dan even met onze receptie. Soms kunnen wij dan toch nog iets voor u betekenen.  

Telefoon: +31 10 29 74 500
E-mail: info@hotelpincoffs.nl

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer