Online Reserveren
Check Loyalty card

Lunchen Rotterdam

Kom lekker lunchen bij Suitehotel Pincoffs in Rotterdam. Hier kunt u zakelijk lunchen, maar ook voor een lunch met vrienden of familie bent u bij Pincoffs meer dan welkom. Pincoffs bevindt zich op de Kop van Zuid vlakbij de Entrepothaven. Onze hotelbar is open voor iedereen die even ontspannen wil lunchen op een historische plek aan de rivier in Rotterdam. Ons hotel is gevestigd in een rijksmonument en onze hotelbar bevindt zich in het oude klerkenlokaal van het Douanegebouw.

Spannend interieur
De inrichting van Suitehotel Pincoffs is een spannende mix van design en antiek; modern en klassiek. Op onze comfortabele stoelen of Chesterfields bij de houthaard kunt u optimaal genieten van de warme sfeer in Bar Lodewijk, de biologische lunch, heerlijke illy-koffie of biologische thee van Mr. Jones, prachtige wijnen en misschien wel van een glaasje van onze eigen bubbel: de Pincoffs Pink Fizz.

Lunchen bij Pincoffs
Kijkt u op onze website voor de menu- en wijnkaart en een sfeerimpressie op ons eigen videokanaal. Wilt u komen lunchen bij Pincoffs? U kunt ons telefonisch bereiken voor een reservering +31 (0) 10 29 74 500 of via e-mail op info@hotelpincoffs.nl. Tot ziens!

Meer over Hotel Pincoffs:
Lunchen in RotterdamHotels aan het waterHotel met whirlpoolHotel bij ErasmusbrugDuurzame hotelsBruidssuite RotterdamBoetiekhotelVIP hotelVergaderen RotterdamRomantisch hotel Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer