Online Reserveren
Check Loyalty card

Last minute hotel in Rotterdam

Boek een last minute hotel in Rotterdam en kom naar Hotel Pincoffs op de Kop van Zuid. Hotel Pincoffs is een origineel en luxe hotel in Rotterdam. Hier geniet u van sfeer, charme, comfort en een persoonlijke benadering. Gaat u een avondje uit en wilt u daarom last minute een hotel boeken in Rotterdam? Kies dan voor Hotel Pincoffs, ook voor scherp geprijsde kamers. Bekijk meteen de beschikbaarheid van onze kamers en suites. Wij beschikken ook over bijzondere en exclusieve arrangementen.

Luxe en comfort
Een last minute verblijf in Rotterdam boekt u via de gerenommeerde boekingskanalen, maar goedkoper online via deze veilige site. Alleen hier vindt u de laagste prijzen. De luxueuze kamers van Hotel Pincoffs zijn ieder uniek en kennen een geheel eigen karakter en sfeer. De inrichting wordt gekenmerkt door een mix van design en antiek, modern en klassiek. Bij Hotel Pincoffs kunt u verblijven in een kamer met een historisch balkenplafond of hoge ramen en een sfeervolle schouw. Ook hebben wij luxe kamers met een stijlvolle vide. Of kies voor een van onze bijzondere suites!

Meer informatie
Boek meteen een last minute verblijf in Rotterdam en kies voor de luxe en gastvrijheid van Hotel Pincoffs. Op deze site kunt u de beschikbaarheid van onze kamers en suites controleren. Voor meer informatie over een verblijf in ons luxe hotel in Rotterdam, of voor vragen over onze arrangementen, kunt u terecht op deze website of bellen met bereiken op +31 (0) 10 29 74 500. Per e-mail zijn wij bereikbaar op info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Kleinschalig hotelHotelbarHotel ecolabelHotel Ahoy RotterdamDuurzaam hotelBoutique hotels NederlandZakenontbijt RotterdamVergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer