Online Reserveren
Check Loyalty card

Kleinschalig hotel

Hotel Pincoffs is een kleinschalig boutique hotel in Rotterdam dat bekend staat om comfort, duurzaamheid, service en sfeer. Boek direct uw overnachting. Ons hotel is centraal gelegen in Rotterdam, op de trendy Kop van Zuid. Vanuit uw kamer of suite heeft u een fantastisch uitzicht over de rivier en de skyline van Rotterdam.

Service en sfeer
Doordat Hotel Pincoffs een kleinschalig hotel is gebleven, staan service, charme en sfeer altijd voorop. Hotel Pincoffs ligt dichtbij diverse Rotterdamse attracties en ligt ideaal om de stad te ontdekken.
-          Ons kleinschalig hotel is ideaal voor een weekendje weg in Rotterdam. Tijdens uw overnachting verblijft u in één van onze schitterend gedecoreerde kamers of in een ruime, sfeervolle suite.
-          Tevens kunt u bij ons arrangementen boeken voor een onvergetelijke ervaring, waaronder culinaire, culturele en ontspanningsarrangementen.
-          Gaat u trouwen? Alvast gefeliciteerd. Kies dan voor ons geweldige huwelijksarrangement in één van onze bruidssuites en geniet van vele extraatjes. Zo kunt u de mooiste dag van uw leven wel heel bijzonder afsluiten.
-          Een zakelijk gezelschap bieden wij tevens een sfeervolle en duurzame vergaderruimte. Afhankelijk van de grootte van uw groep zijn er diverse ruimtes beschikbaar.
Kortom: Pincoffs is een kleinschalig hotel dat u met haar gastvrije personeel, haar geweldige ligging en de prachtige, luxe inrichting zeer veel te bieden heeft.

Contact opnemen
Wilt u ook in ons kleinschalig hotel verblijven? Bekijk dan direct beschikbaarheid van de kamers en suites in Hotel Pincoffs: dat kan elders op deze website. Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u eerst online onze brochure bekijken. Natuurlijk staan we ook altijd voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden:
-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.
-          Bel naar Karen en Edwin via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Huwelijksnacht hotelHotel Rotterdam AhoyHotel boeken RotterdamGroen hotel RotterdamDesignhotel RotterdamBoutique hotelsWeekend RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLunchen Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer