Online Reserveren
Check Loyalty card

Hotel ecolabel

Suitehotel Pincoffs is een luxueus en duurzaam hotel in Rotterdam, dat het hoogst mogelijke ecolabel heeft behaald en uw comfort heeft gewaarborgd. Wij zijn trots op ons gouden Green Key, een internationaal milieukeurmerk dat alleen mag worden gevoerd door organisaties die maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Duurzaamheid
Hotel Pincoffs heeft zijn ecolabel  op verschillende manieren verdiend. Het hotel doet meer voor het milieu dan wettelijk is verplicht. Groen is bij ons ook leuk en rijk aan comfort. Onze kamers zijn alle op een verschillende manier ingericht. Enkele kamers hebben meubels die zijn gemaakt van hergebruikt materiaal, als oude deuren. Onze Suite XXL, de Art & Business Suite, is zelfs helemaal ingericht met unieke meubels die door kunstenaars zijn gecreëerd uit gerecycled materiaal. Deze suite telt twee badkamers, waarvan er een is voorzien van een stoomcabine. Vanzelfsprekend maken wij gebruik van groene stroom en klimaatgecompenseerd ‘groen’ gas. We bouwen aan ons eigen bos in Panama, we scheiden ons afval, letten op energie- en papierverbruik en gebruiken alleen gecertificeerd papier. De voedingsmiddelen die in hotel Pincoffs worden geserveerd, zijn biologisch of fair trade geproduceerd. Alles voldoende reden voor een gouden Green Key!

Meer informatie
Wilt u graag komen overnachten in ons hotel of zoekt u een historische en duurzame vergaderlocatie? Kijkt u dan op onze website, waar u meer informatie en de beschikbaarheid van onze kamers vindt. U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail op info@hotelpincoffs.nl.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel boeken RotterdamGroen hotel RotterdamDesignhotel RotterdamBoutique hotelsVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam weekendje wegLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer