Online Reserveren
Check Loyalty card

Hotel boeken Rotterdam

Wilt u een hotel boeken in Rotterdam, kies dan voor de betaalbare luxe van Hotel Pincoffs. Het is gevestigd in een rijksmonument aan de rivier en biedt charme en alle comfort. In ons duurzame, kleinschalige hotel geniet u van een luxe, persoonlijke service en heeft u een adembenemend uitzicht op de rivier en de skyline van Rotterdam.

Uw verblijf
Bij Hotel Pincoffs kunt u een overnachting boeken voor bijvoorbeeld een weekendje weg in Rotterdam. U verblijft dan in één van onze prachtig ingerichte kamers of in een sfeervolle, ruime suite, zodat u verzekerd bent van een heerlijke overnachting. Ons boutique hotel ligt dichtbij Luxor, Ahoy, LantarenVenster, de winkels, het Nederlands Fotomuseum, het Wereldmuseum, ss Rotterdam en de fraaie Entrepothaven. De watertaxi meert bovendien aan voor onze deur. Daarnaast kunt u bij uw overnachting in ons hotel arrangementen boeken om Rotterdam verder te ontdekken:
-          Culinaire arrangementen
-          Culturele arrangementen
-          Ontspanningsarrangementen
-          Een fantastisch huwelijksarrangement in één van onze bruidssuites
Ons hotel biedt u tevens sfeervolle, duurzame vergaderruimtes. Zowel kleine als grote zakelijke gezelschappen raken bij Hotel Pincoffs geïnspireerd.

Contact
Aarzel niet om in Hotel Pincoffs een overnachting te boeken om Rotterdam nader te ontdekken. Bent u enthousiast geworden, bekijk dan direct beschikbaarheid van onze kamers en suites in de kalender op deze website. Als u meer wilt weten, kunt u online onze brochure bekijken of contact met ons opnemen:
-          Per e-mail via info@hotelpincoffs.nl.
-          Telefonisch via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel Ahoy RotterdamDuurzame hotelsBruidssuite RotterdamBoutique hotelsWeekend RotterdamVergaderlocaties RotterdamRotterdam weekendje wegLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel Rotterdam.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer