Online Reserveren
Check Loyalty card

Hotel bij Erasmusbrug

Suite Hotel Pincoffs is gelegen nabij de Erasmusbrug in Rotterdam. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument op de trendy Kop van Zuid en vanuit het hotel heeft u een schitterend uitzicht op de Erasmusbrug en de skyline van Rotterdam

Verblijf bij Hotel Pincoffs

Verblijf bij Hotel Pincoffs en geniet van het fantastische uitzicht op de beroemde Erasmusbrug. Vanwege de vormgeving wordt de Erasmusbrug in de volksmond ook wel “De Zwaan” genoemd. Boek een luxe weekendje weg en verblijf in Suite Hotel Pincoffs. Het hotel is niet alleen gelegen nabij de Erasmusbrug, maar ook in de nabijheid van het Luxor Theater, Ahoy, Lantaren Venster, het Nederlands Fotomuseum, winkels, het Wereldmuseum, ss Rotterdam en de Entrepothaven. Maak ook gebruik van de handige watertaxi. Deze taxi meert aan voor onze deur.

Geniet van een weekendje weg in Rotterdam en maak een keuze uit een van onze luxe arrangementen:

-          Culturele arrangementen

-          Culinaire arrangementen

-          Ontspanningsarrangementen

Ook als u een zakelijke bijeenkomst hebt, kunt u terecht bij Hotel Pincoffs bij de Erasmusbrug. Kies dan voor een vergaderarrangement.

Beschikbaarheid

Bekijk direct de beschikbaarheid op de door u gewenste data op deze website. Indien u meer wilt weten over Hotel Pincoffs, onze kamers en suites, de inrichting, onze arrangementen en de prijzen, bekijk dan onze online brochure of neem contact met ons op:

-          Stuur een e-mail naar info@hotelpincoffs.nl.

-          Neem telefonisch contact op met het Pincoffs team via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel best dealDuurzame hotelsBoutiquehotelBijzondere overnachtingVergaderruimte RotterdamSuite met jacuzziRomantisch hotel RotterdamLast minute hotel in RotterdamHotelkamer met whirlpoolHotel met jacuzzi.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer