Online Reserveren
Check Loyalty card

Hotel best deal

Hotel Pincoffs beste deal is een luxe kamer met ontbijt voor twee personen voor slechts 165,- euro. U verblijft in ons luxe en zeer sfeervolle boutique hotel in Rotterdam. Dankzij de  persoonlijke service en aandacht, maar ook dankzij de comfortabele, luxe inrichting van het hotel onderscheidt Hotel Pincoffs zich van andere hotels in Rotterdam.

Boek meteen een comfortabele kamer of suite

Hotel Pincoffs maakt de ideale combinatie tussen luxe, comfort en prijs. Soms kunt u bij Hotel Pincoffs een best deal boeken. U verblijft dan met 2 personen in één van de luxe kamers en geniet van een heerlijk ontbijt met biologische producten en Fair Trade-producten. U kunt de best deal vaak boeken tijdens de schoolvakanties. Houd deze site goed in de gaten en check de beschikbaarheid meteen online. Hotel Pincoffs best deals kunt u alleen boeken via deze site.

Bij Hotel Pincoffs in Rotterdam geniet u met een best deal van luxe, comfort en een uitstekende service! Kijk meteen welke kamers of suites beschikbaar zijn in de door u gewenste periode.

Contact

Wilt u meer weten over Hotel Pincoffs in Rotterdam, neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar:

-          U kunt een e-mail sturen naar info@hotelpincoffs.nl

-          Het Pincoffs Team is telefonisch bereikbaar via +31 (0) 10 2974 500.

Meer over Hotel Pincoffs:
Hotel Ahoy RotterdamDuurzaam vergaderenBoutique hotels NederlandZakenontbijt RotterdamVergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadOntbijten RotterdamKleinschalig hotelHotelbarHotel ecolabel.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer