Suite Hotel Pincoffs Rotterdam: uw stijlvolle boutique hotel aan de rivier

Stap binnen in de wereld van Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Ervaar de ontspannen sfeer, de monumentale details, het stijlvolle interieur, de prachtige fotografie en de hartverwarmende service van het aangenaamste boutique hotel van de stad.
Een charme-hotel, centraal gelegen aan de rivier met uitzicht op de Erasmusbrug. Dat is Suite Hotel Pincoffs. Het biedt u een stijlvolle en duurzame omgeving en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bijzondere overnachting in Rotterdam. 
De zakelijke reiziger bieden wij een thuis ver van huis in onze ruime kamers met goede faciliteiten. Alle kamers en suites worden aangeboden met gratis espressokoffie, biologische thee, tafelwater, wifi en internet.  

Topnotering
Suite Hotel Pincoffs heeft een topnotering op TripAdvisor en Zoover. Het hotel kreeg bekendheid als Hotel aan de Maas in de tv-docu van RTL4.

Kortingen
Op deze officiële site bieden wij u altijd de beste prijs voor uw verblijf. Dat garanderen wij. Wij bieden kamers en suites aan met of zonder ontbijt, of met VIP-pakket. 
Vul uw verblijfsdata in op de kalender bovenaan deze site in. U ziet direct of u kunt profiteren van een vroegboekkorting of een langverblijfkorting (longstay korting). 
Soms zijn er tijdelijke aanbiedingen, meestal in vakantieperiodes. Vul daarvoor eerst uw data in en dan uw promotiecode: discount1879 .

Arrangementen
Als u zich volledig wil onderdompelen in de luxe van Suite Hotel Pincoffs dan boekt u een Suite XL met whirlpool of u selecteert een van onze fraai verzorgde arrangementen, zoals de culinaire arrangementen met Restaurant Parkheuvel  van chef Erik van Loo of met FG Restaurant van chef Francois Geurds. Voor de vrijbuiters hebben we ons Ontdek Rotterdam Arrangement, inclusief één gratis fiets.  

Gevestigd: Naast Erasmusbrug
Het hotel is gevestigd op de trendy Kop van Zuid, naast de Entrepothaven (kaart) en vlakbij de Erasmusbrug, het Luxor Theater, Ahoy, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas, LP2, De Rotterdam, Katendrecht, Cruise Terminal, LantarenVenster, Stoomschip Rotterdam én de sfeerrijke Entrepothaven met leuke restaurants. Openbaar vervoer en de winkels zijn op loopafstand.

Geprezen persoonlijke service

Ons rijksmonumentale pand zit vol met authentieke details uit 1879. Suite Hotel Pincoffs is onderscheiden voor zijn persoonlijke service en inspirerende interieur. Het uitzicht over het water van de oude havens en de rivier is heerlijk Rotterdams. De watertaxi heeft een halte voor onze deur.

Gratis parkeren
Op zondag en op werkdagen na 18.00 uur kunt u tot 09.00 's ochtends gratis parkeren in de parkeervakken op straat.
Pincoffs heeft ook een onoverdekte hotelparking die kan worden gereserveerd tijdens uw online boeking. U kunt dan ook tal van andere extra's boeken om uw verblijf nóg aangenamer of leuker te maken.

Bruidssuites, whirlpools & duurzame vergaderlocaties

U kunt bij ons ook terecht voor de meest bijzondere bruidssuite van Rotterdam, met origineel interieur en een luxe whirlpool.
Voor een inspirerende en duurzame vergadering zijn wij ook een aangename locatie, aan het water. Of gewoon voor een smakelijk en duurzaam ontbijt.

Suite Hotel Pincoffs is sinds 2010 onderscheiden met de Green Key Gold voor haar duurzame bedrijfsvoering.

Tip om in de sfeer te komen: onze films op Pincoffs TV en lees het nieuws op onze blog.

Vacatures
Werken bij Suite Hotel Pincoffs? Bekijk de vacatures.

Ontdek Rotterdam vanuit Hotel Pincoffs Ontdek Rotterdam vanuit Hotel Pincoffs
Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer