Suite Hotel Pincoffs Rotterdam: uw stijlvolle boutique hotel aan de rivier

Stap binnen in de wereld van Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam. Ervaar de ontspannen sfeer, de monumentale details, het stijlvolle interieur, de prachtige fotografie en de hartverwarmende service van het aangenaamste boutique hotel van de stad.
Een charme-hotel, centraal gelegen aan de rivier met uitzicht op de Erasmusbrug. Suite Hotel Pincoffs zit vol met authentieke details uit 1879.
Het biedt u een stijlvolle en duurzame omgeving en is daarmee een ideale uitvalsbasis voor een bijzondere overnachting in Rotterdam.
We hebben fietsen te huur, u kunt parkeren voor de deur en het openbaar vervoer is op korte loopafstand.  
Onze ruime kamers bieden de beste faciliteiten van de stad. Alle kamers en suites worden aangeboden met gratis espressokoffie, biologische thee, tafelwater, wifi en internet.  

Topnotering
Suite Hotel Pincoffs heeft een topnotering op TripAdvisor en Zoover. Het hotel kreeg bekendheid als Hotel aan de Maas in de tv-docu van RTL4.

Kortingen
Op deze officiële site bieden wij u altijd de beste prijs voor uw verblijf. Dat garanderen wij. Wij bieden kamers en suites aan met of zonder ontbijt, of met all-inclusive-pakket. 

Arrangementen
Als u zich volledig wil onderdompelen in de luxe van Suite Hotel Pincoffs dan boekt u een Suite XL met whirlpool of u selecteert een van onze fraai verzorgde arrangementen. We bieden culinaire arrangementen met Restaurant Parkheuvel van chef Erik van Loo of met FG Restaurant  & FG Food Labs van chef Francois Geurds. Voor de city-ontdekkers hebben we het Ontdek Rotterdam Arrangement, inclusief fietsen.  

Gevestigd naast Erasmusbrug
Het hotel is gevestigd op de trendy Kop van Zuid, vlakbij de Erasmusbrug en direct naast de Entrepothaven (kaart), het Luxor Theater, de Markthal, Ahoy, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas, LP2, De Rotterdam, Katendrecht, Cruise Terminal, LantarenVenster, stoomschip Rotterdam én de sfeerrijke Entrepothaven met leuke restaurants. Openbaar vervoer en de winkels zijn op loopafstand. De watertaxi heeft een halte voor onze deur.

Geprezen persoonlijke service

Suite Hotel Pincoffs is onderscheiden voor zijn persoonlijke service en inspirerende interieur. Het uitzicht over het water van de oude havens en de rivier is heerlijk Rotterdams. 

Gratis parkeren
Op zondag en op werkdagen na 18.00 uur kunt u tot 09.00 's ochtends gratis parkeren in de parkeervakken op straat.
Pincoffs heeft ook een onoverdekte hotelparking die kan worden gereserveerd tijdens uw online boeking. U kunt dan ook tal van andere extra's boeken om uw verblijf nóg aangenamer of leuker te maken.

Bruidssuites, whirlpools & duurzame vergaderlocaties

U kunt bij ons ook terecht voor de meest bijzondere bruidssuite van Rotterdam, met origineel interieur en een luxe whirlpool.
Voor een inspirerende en duurzame vergadering zijn wij ook een aangename locatie aan het water. Of u wandelt gewoon even binnen voor voor een smakelijk en duurzaam ontbijt.

Groen met een Glimlach
Suite Hotel Pincoffs neemt duurzaamheid serieus en wil tevens dat haar gasten volop kunnen genieten. Dit leidde tot ons motto: Groen met een Glimlach. Kom zelf ontdekken wat we daarmee bedoelen. Pincoffs is sinds 2010 onderscheiden met de Green Key Gold voor haar duurzame bedrijfsvoering.

Tip om in de sfeer te komen: onze films op Pincoffs TV en lees het nieuws op onze blog.

Vacatures
Werken bij Suite Hotel Pincoffs? Bekijk de vacatures.

Lonely Planet loves the Pincoffs Hotel Lonely Planet loves the Pincoffs Hotel
Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer