Online Reserveren
Check Loyalty card

Duurzaam hotel

Suitehotel Pincoffs is een duurzaam hotel in Rotterdam, gevestigd in een monumentaal pand aan de Nieuwe Maas op de trendy Kop van Zuid. Pincoffs bewijst dat duurzame hotels geen concessies hoeven te doen aan het comfort. Onze kamers en suites zijn luxe uitgerust en voorzien van modern Italiaans sanitair, Auping boxspringbedden, airconditioning, een espressomachine met illy-koffie, een iPod docking station, flatscreen tv met dvd-speler en dikke handdoeken en badjassen. Onze kamers ademen allemaal een bijzondere sfeer uit. Sommige kamers zijn extra hoog, andere hebben een vide of een historisch balkenplafond. Onze suites beschikken over vrijstaande baden, whirlpool of stoomcabine en hebben allemaal regendouches.

Duurzaamheid van Pincoffs
Hotel Pincoffs maakt zich hard voor duurzaamheid. Wij geloven dat duurzaam ook origineel en verrassend kan zijn en proberen dat met creatieve vondsten in het hotel aan u te tonen. U vindt bij Pincoffs meubels door kunstenaars vervaardigd uit gerecyclede materialen, maar u vindt bij ons ook bijzonder antiek met een knipoog en modern design. Veel van de producten die wij serveren bij het ontbijt of de lunch zijn biologisch of fair trade geproduceerd. Voor alle inspanningen op het gebied van milieuzorg en duurzaamheid is Hotel Pincoffs beloond met het gouden Green Key-label. Dit certificaat wordt alleen verstrekt aan ondernemingen die in de breedste zin bijdragen aan een beter milieu.

Meer informatie
Bezoekt u onze website voor meer informatie over Pincoffs, een duurzaam hotel. U kunt hier foto’s en filmpjes bekijken van onze kamers en suites. Ook zijn er sfeerimpressie van onze hotelbar, ontbijtzaal en vergaderzalen. U kunt ons per e-mail bereiken op info@hotelpincoffs.nl of telefonisch op + 31 (0) 10 29 74 500. Graag verwelkomen wij u in ons prachtige pand!

Meer over Hotel Pincoffs:
Designhotel RotterdamBoutique hotelsVrijdagmiddagborrel RotterdamVergaderlocatie hotelRotterdam hotelsLunchen RotterdamHuwelijksnacht hotelHotel RotterdamHotel boeken RotterdamGreen key.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer