Online Reserveren
Check Loyalty card

Boutiquehotel

Suite Hotel Pincoffs is een boutiquehotel, gevestigd in Rotterdam, dat wordt geroemd om z’n gastvrijheid. Het verschil tussen een boutiquehotel en een groot ketenhotel zit in de eigenzinnigheid, de kleinschaligheid en de persoonlijke service. Pincoffs op de Kop van Zuid ligt ideaal voor een wandeling naar het winkelhart of een bezoek aan Ahoy, Nieuwe Luxor, LantarenVenster of het Wereldmuseum. De watertaxi heeft een halte bij Hotel Pincoffs voor de deur.

Exclusiviteit
Pincoffs onderscheidt zich van andere hotels door zijn origineel ingerichte kamers en suites. De kamers variëren in grootte van een Standaard kamer tot een Suites XL. Ze zijn verschillend geprijsd en allemaal individueel ingericht. Geen kamer is hetzelfde!
Wij hebben ook drie unieke bruidssuites met vrijstaand bad of whirlpool. Ons hotel is ook geschikt als exclusieve vergaderlocatie. We staan bekend om onze urban-heisessies waarin u er even helemaal uit bent en toch de gemakken van de grote stad binnen handbereik heeft.

Meer informatie
Voor sfeerimpressies, filmpjes, prijzen en meer informatie van boutiquehotel Pincoffs, kunt u terecht op deze website. Indien u nog vragen heeft, kunt u ons bereiken op telefoonnummer + 31 (0) 10 29 74 500 of per e-mail: info@hotelpincoffs.nl.
Graag verwelkomen wij u in ons door de Michelin Gids onderscheiden boutiquehotel.

Meer over Hotel Pincoffs:
Boutique hotels NederlandZakenontbijt RotterdamVergaderlocaties RotterdamSuite met bubbelbadLuxe hotels in RotterdamKleinschalig hotelHotelbarHotel ecolabelHotel Ahoy RotterdamDuurzaam hotel.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer