Online Reserveren
Check Loyalty card

North Sea Jazz 2016

Toparrangement met een professionele, huiselijke sfeer

NSJ Arrangement in Pincoffs
Drie nachten relaxen en genieten in Pincoffs. Bij de arrangementsprijzen is inbegrepen: het ontbijt voor 3 dagen, een fles heerlijke huiswijn naar keuze en natuurlijk ons Rotterdam Infopakket.
Wij verwennen u vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagochtend. Terwijl u ook uitgebreid geniet van het mooiste evenement dat Rotterdam heeft te bieden: North Sea Jazz in Ahoy.
Ons hotel ligt zeer gunstig ten opzichte van de concertzalen. Met de metro bent u er in een paar haltes. De metro rijdt tot diep in de nacht naar onze halte Wilhelminaplein.
Het arrangement is voor 3 nachten en biedt veel voordeel ten opzichte van de losse kamerprijzen. 

NSJ-arrangementen voor 3 nachten op basis van een:

  • Standaard kamer        525 euro
  • Luxe Kamer                 649 euro
  • Split Level Kamer        649 euro
  • Junior Suite                  749 euro
  • Suites (alle types)        799 euro
  • Family Suite                 (op aanvraag)


Indien u geen gebruik wilt maken van ons voordelige 3-daagse NSJ-Arrangement, kunt u ook kamers en suites voor 2 nachten boeken. Deze kamers kunt u niet online reserveren. Wij hanteren een wachtlijst.
U wordt aan het begin van het nieuwe jaar bericht over de kamerprijzen en de voorwaarden voor de 3-daagse Arrangementen en losse kamerprijzen. 
Bij uw boeking voor NSJ 2016 krijgt u te maken met afwijkende annuleringsvoorwaarden. Houdt u er daarom rekening mee, dat wij een aanbetaling van u verwachten.
Het is niet meer mogelijk uw NSJ-Arrangement kosteloos te annuleren vanaf 4 weken voor uw aankomstdatum. Zorg er voor dat u op tijd uw NSJ-toegangskaarten in huis heeft.

Door de grote belangstelling voor ons arrangement is dit unieke aanbod niet online te boeken, maar alleen via onze receptie aan te vragen. Wij beantwoorden uw aanvragen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid en op chronologische volgorde van binnenkomst. 

Geiïnteresseerd? Voor meer informatie belt of mailt u met ons team.    

Pincoffs Team
T: 010 - 29 74 500.
E: info@hotelpincoffs.nl

Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam. De logiesbelasting 4,5% over de kamerprijs.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer