North Sea Jazz 2016

Geniet van aangenaamste boutique hotel van Rotterdam

NSJ Arrangement in Pincoffs
Drie nachten relaxen en genieten in Pincoffs. Bij de arrangementsprijzen is inbegrepen: het ontbijt voor 3 dagen, een welkomstdrankje bij de check-in, een fles heerlijke huiswijn naar keuze en natuurlijk ons Rotterdam Infopakket.
Wij verwennen u vanaf vrijdagmiddag tot en met maandagochtend. Terwijl u ook uitgebreid geniet van het mooiste evenement dat Rotterdam heeft te bieden: North Sea Jazz in Ahoy.
Ons hotel ligt zeer gunstig ten opzichte van de concertzalen. Met de metro bent u er in een paar haltes. De metro rijdt tot diep in de nacht naar onze halte Wilhelminaplein.
Het arrangement is voor 3 nachten en biedt veel voordeel. 

Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met afwijkende annuleringsvoorwaarden tijdens North Sea Jazz.
Wij zullen u na 1 mei een aanbetaling vragen. U wordt daarover uitgebreid geïnformeerd. Tot 1 mei 2016 krijgt u van ons altijd de kans kosteloos te annuleren.

NSJ-arrangementen voor 3 nachten op basis van een:

  • Standaard kamer        525 euro
  • Luxe Kamer                 649 euro
  • Split Level Kamer        649 euro
  • Junior Suite                  799 euro (met keukentje)
  • Suites XL (alle types)   799 euro
  • Family Suite                 (op aanvraag)


U wordt in februari en maart bericht over de aangepaste annulerings voorwaarden voor de 3-daagse NSJ Arrangementen. Losse kamers voor een nacht zijn niet te boeken.
Het is niet meer mogelijk uw NSJ Arrangement kosteloos te annuleren vanaf 1 mei. Zorg er voor dat u op tijd uw NSJ-toegangskaarten in huis heeft.

U kunt vanaf begin 2016 deze arrangementen boeken bij onze receptie. Indien het hotel nog niet is uitverkocht zullen we vanaf 1 maart enkele NSJ-arrangementen online aanbieden.

Geiïnteresseerd? Voor meer informatie belt of mailt u met ons team.    

Pincoffs Team
T: 010 - 29 74 500.
E: info@hotelpincoffs.nl

Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam. De logiesbelasting 4,5% over de kamerprijs.

Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer