Fotomuseum & Pincoffs

Geniet van luxe kamer, ontbijt, toegangskaartjes, fles wijn en de topcollecties in Nederlands Fotomuseum

NEDERLANDS FOTOMUSEUM & SUITE HOTEL PINCOFFS
Arrangement voor 2 personen, inclusief tickets, ontbijt, flesje wijn en nog veel meer... Vanaf 189 euro.

OFFICIEEL ARRANGEMENT MET FOTOMUSEUM:
Bezoek het fantastische Nederlands Fotomuseum op loopafstand van Suite Hotel Pincoffs en geniet bij terugkomst van het fijne boutiquehotel Pincoffs, waar fotografie van de Rauwe Rotterdamse Romantiek een belangrijke rol speelt.
Alle kamers hebben schitterende beelden van topfotografen Cas Oorthuys, Aart Klein en Frits Rotgans uit het Nederlands Fotomuseum.  

Fotomuseum Arrangement inclusief:

 • 2 ontbijtjes in onze Living
 • 2 eentreekaartjes voor het Nederlands Fotomuseum op loopafstand van het hotel
 • 1 x cadeautje uit winkel Nederlands Fotomuseum
 • 1 fles luxe huiswijn naar keuze
 • Gratis espresso-koffie van illy en biologische thee van Mr. Jones in de kamer
 • Gratis fles O-Original tafelwater in de kamer
 • Sensationeel geurende badkamerproducten van het Italiaanse topmerk Bvlgari
 • Gratis info-pakket over Rotterdam
 • Gratis gids What Women Want (winter-editie)
 • Gratis gebruik van onze DVD-collectie
 • Gratis gebruik van onze iPods en iPad
 • Gratis Wifi in het gehele hotel
 • Een upgrade naar een Suite XL met whirlpool of stoomcabine (voor 2 personen) kost slechts 60 euro extra per nacht voor 2 personen!

ACTUELE TENTOONSTELLINGEN IN HET FOTOMUSEUM:

FRANS LANTING | DIALOGUES WITH NATURE - 
Dialogues with Nature is de eerste grote overzichtstentoonstelling van het werk van Frans Lanting. De geboren Rotterdammer wordt beschouwd als een van de grote fotografen van deze tijd. Al vier decennia legt Lanting de wonderen van de natuur over de hele wereld vast, van de Amazone tot Antarctica.


Respect

Zijn doel is om respect voor de aarde te stimuleren via foto’s die zijn passie voor natuur en zorg om de toekomst van onze levende planeet overbrengen. Lantings werk weerspiegelt zijn permanente dialoog met de natuur, die wordt geïnspireerd door zowel kunst en literatuur als wetenschap en technologie, en door zijn eigen ervaringen op alle zeven continenten.

Dit is de eerste tentoonstelling die Lantings gehele carrière omspant en die de diversiteit en diepgang van zijn werk weergeeft. De tentoonstelling bevat foto’s van vijf van zijn bekendste projecten. Ieder thema wordt met een filmisch interview met Lanting geïntroduceerd. ‘De magie van de werkelijkheid’ toont Lantings vroege fotografie, gemaakt in Nederland in de jaren ‘70 en beïnvloed door Oosterse filosofie in het algemeen en Japanse haiku-dichters in het bijzonder.
‘Een wereld verdwaald in de tijd’ is een weergave van Lantings baanbrekende werk op Madagaskar in de jaren ‘80: deze beelden brachten de bijzondere natuur en milieuproblematiek van dit afgelegen continentale eiland voor het eerst onder de aandacht bij een wereldwijd publiek.
‘Dieren van dichtbij’
toont Lantings unieke esthetiek en persoonlijke visie op wildlife fotografie in de jaren ‘90, die wordt ingegeven door een bijzonder perspectief op dieren.
‘Een reis door de tijd’ belichaamt Lantings uitzonderlijke ambitie om de geschiedenis van het leven op aarde van de oerknal tot het heden op lyrische wijze te vertalen met beelden die inzicht verschaffen in de evolutie van onze planeet.
‘Toekomst voor het leven’ bevat foto’s waarin Lanting de staat van biodiversiteit rond de eeuwwisseling verkent én recenter werk waarin hij onze relatie met een planeet die drastisch wordt beïnvloed door menselijke activiteit in beeld brengt.
 
Alle arrangementen zijn op basis van beschikbaarheid.
Al onze genoemde arrangementsprijzen zijn exclusief City Tax, verplicht gesteld door de Gemeente Rotterdam.
De logiesbelasting bedraagt 4,5% over de kamerprijs.


Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer