Online Reserveren
Check Loyalty card

Suite Hotel Pincoffs Rotterdam, uw luxe boutique hotel aan de rivier

Pincoffs Hotel Rotterdam is uw stijlvolle boutique hotel aan de oever van de oude havens en de Nieuwe Maas vlakbij de Erasmusbrug. Ons kleinschalige en romantische suite hotel vormt de ideale uitvalsbasis voor een bijzondere overnachting in Rotterdam. Ons team staat garant voor een aangename service in een sfeerrijke, historische omgeving aan het water. 
De zakelijke reiziger bieden wij een thuis ver van huis in onze ruime kamers met goede faciliteiten. Wifi en internet zijn gratis voor alle hotelgasten in het gehele hotel.  
Hotel Pincoffs is de nummer 1 van Rotterdam op TripAdvisor en Zoover met een review score van 9,5. Het hotel kreeg bekendheid als Hotel aan de Maas bij RTL4.

Boek op deze officiële site uw kamer of suite voor de scherpste prijzen. Wij bieden u onze kamers en suites inclusief ontbijt aan voor de allerbeste prijs van het internet. Wilt u zich werkelijk onderdompelen in het prachtige Rotterdam? Geniet dan van een Suite XL met whirlpool. Of kies een van onze bijzondere andere arrangementen, zoals het Parkheuvel & Pincoffs Arrangement.

Gevestigd: Naast Erasmusbrug
Ons hotel is gevestigd op de trendy Kop van Zuid, vlakbij de Erasmusbrug, het Luxor Theater, Ahoy, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas, LP2, De Rotterdam, Katendrecht, Cruise Terminal, LantarenVenster, Stoomschip Rotterdam én de sfeerrijke Entrepothaven met leuke restaurants. De winkels zijn op loopafstand.
Geprezen persoonlijke service
Ons rijksmonumentale pand zit vol met authentieke details uit 1879. Suite Hotel Pincoffs is onderscheiden voor zijn persoonlijke service en inspirerende interieur. Het uitzicht over het water van de oude havens en de rivier is heerlijk Rotterdams. De watertaxi heeft een halte voor onze deur.
Gratis parkeren
Na 18.00 uur kunt u gratis parkeren in de parkeervakken op straat. Pincoffs heeft ook een onoverdekte hotelparking die kan worden gereserveerd tijdens uw online boeking. U kunt dan ook tal van andere extra's boeken om uw verblijf nóg aangenamer of leuker te maken.
Bruidssuites, whirlpools & duurzame vergaderlocaties

U kunt bij ons ook terecht voor een bijzondere bruidssuite met whirlpool of een inspirerende en duurzame vergaderlocatie.
Suite Hotel Pincoffs is sinds 2010 onderscheiden met de Green Key Gold voor haar duurzame bedrijfsvoering.

Tip om in de sfeer te komen: onze films op Pincoffs TV en lees het nieuws op onze blog (zie onderaan de website).
Suite inclusief ontbijt, parking & minibar Suite inclusief ontbijt, parking & minibar
Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer