Online Reserveren
Check Loyalty card

Suite Hotel Pincoffs Rotterdam, uw luxe boutique hotel aan de rivier

Boutique Hotel & Suite Hotel Pincoffs in Rotterdam is uw stijlvolle en luxe hotel aan de oever van de oude havens en de Nieuwe Maas. Ons kleinschalige en romantische hotel (Hotel aan de Maas bij RTL4) vormt de ideale uitvalsbasis voor een bijzondere overnachting in Rotterdam, maar staat ook garant voor een aangenaam verblijf voor de zakelijke gast die comfort zoekt in een sfeerrijke, historische omgeving.

Pincoffs is de nummer 1 van TripAdvisor en Zoover in Rotterdam. Boek hier uw kamer voor de scherpste prijzen. Wij bieden u onze exclusieve Pincoffs Best Deal - de beste prijs voor een kamer of suite in Pincoffs inclusief ontbijt. Geniet van een Suite XL met whirlpool. Of kies een van onze bijzondere andere arrangementen, zoals het Parkheuvel & Pincoffs Arrangement.

Beste prijs? Kies voor de Pincoffs Best Deal

Locatie: Naast de Erasmusbrug

Ons hotel is gevestigd op de trendy Kop van Zuid, vlakbij het Luxor Theater, Ahoy, Nederlands Fotomuseum, Las Palmas, LP2, De Rotterdam, Cruise Terminal, LantarenVenster, Erasmusbrug én de sfeerrijke Entrepothaven met leuke restaurants. De winkels zijn op loopafstand.
Geprezen persoonlijke service
Ons rijksmonumentale pand zit vol met authentieke details uit 1879. Suite Hotel Pincoffs is onderscheiden voor zijn persoonlijke service en inspirerende interieur. Het uitzicht over het water van de oude havens en de rivier is heerlijk Rotterdams. De watertaxi heeft een halte voor onze deur.
Gratis parkeren
Na 18.00 uur kunt u gratis parkeren in de parkeervakken op straat. Pincoffs heeft ook een onoverdekte hotelparking die kan worden gereserveerd.
Bruidssuites, whirlpools & duurzame vergaderlocaties

U kunt bij ons ook terecht voor een bijzondere bruidssuite met whirlpool of een inspirerende en duurzame vergaderlocatie.
Suite Hotel Pincoffs is sinds 2010 onderscheiden met de Green Key Gold voor haar duurzame bedrijfsvoering.

Tip om in de sfeer te komen: onze films op Pincoffs TV en lees het nieuws op onze blog (zie onderaan de website).
In Rotterdams meest romantische hotel In Rotterdams meest romantische hotel
Gratis WiFi, espressokoffie, thee & fles tafelwater in elke kamer